Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Alterações fenotípicas e genéticas do metabolismo do ferro numa população portu...

Crespo, A.C.; Silva, B.; Marques, L.; Marcelino, E.; Maruta, C.; Costa, S.; Timóteo, A.; Vilares, A.; Couto, F.S.; Faustino, Paula; Correia, A.P.


Non-conventional yeasts as hosts for heterologous protein production.

Domínguez, A.; Fermiñán, E.; Sánchez, M.; Gonzalez, Francisco M.; Pérez-Campo, F. M.; García, S.; Herrero, A.B.; San Vicente, A.; Cabello, J.; Prado, M.

Yeasts are an attractive group of lower eukaryotic microorganisms, some of which are used in several industrial processes that include brewing, baking and the production of a variety of biochemical compounds. More recently, yeasts have been developed as host organisms for the production of foreign (heterologous) proteins. Saccharomyces cerevisiae has usually been the yeast of choice, but an increasing number of...

Data: 1998   |   Origem: Biblioteca Digital do IPB

2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento


Recurso



Assunto















    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia