Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Phenolic, polysaccharidic and lipidic fractions of mushrooms from northeast Por...

Heleno, Sandrina Alves; Barros, Lillian; Martins, Anabela; Queiroz, Maria João R. P.; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C. F. R.

Mushrooms do not constitute a significant portion of the human diet, but their consumption continues to increase due to their functional benefits and presence of bioactive compounds. Some of those compounds can be found in the phenolic, polysaccharidic and lipidic fractions of edible and inedible species. Herein, those fractions of five wild mushrooms (Coprinopsis atramentaria, Lactarius bertillonii, Lactarius ...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia