Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Effect of Lactobacillus salivarius bacteriocin Abp118 on the mouse and pig inte...

Riboulet-Bisson, Eliette; Sturme, Mark H. J.; Jeffery, Ian B; O'Donnell, Michelle M; Neville, Anne; Forde, Brian M; Claesson, Marcus J; Harris, Hugh

Lactobacilli are gram-positive bacteria that are a subdominant element in the human gastrointestinal microbiota, and which are commonly used in the food industry. Some lactobacilli are considered probiotic, and have been associated with health benefits. However, there is very little culture-independent information on how consumed probiotic microorganisms might affect the entire intestinal microbiota. We therefo...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto








    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia