Encontrados 3 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Caracterização de argamassas de cal hidráulica natural com metacaulino e resídu...

Fontes, T.; Faria, Paulina; Silva, Vitor

CONSTRUÇÃO 2012, Universidade de Coimbra, Dez. 2012 ; As argamassas são um material de grande relevância na construção. Estas são aplicadas no assentamento de alvenarias, em rebocos e ainda para assentamento de revestimentos de acabamento aderidos. As argamassas são muito utilizadas na construção e grande parte do parque imobiliário nacional necessita de intervenções de reabilitação e manutenção que envolvem a...

Data: 2012   |   Origem: Repositório Institucional da UNL

Proximate composition of plant origin traditional foods from Black Sea Area Cou...

Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Mota, C.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.

Within the frame of the European Project BaSeFood (Sustainable Exploitation of Bioactive Components Black Sea Area traditional foods), thirty-three traditional foods from six Black Sea Area Countries (Bulgaria, Georgia, Romania, Russian Federation, Turkey and Ukraine) were selected and prepared according to the traditional recipe, ingredients and traditional preparation methods. The aim is to promote and preser...


Proximate composition of traditional vegetable and fruit based foods from Black...

Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Fontes, T.; Mota, C.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.

In the last years, there has been an increased consumers interest and demand for traditional foods, which have an important role in the diets. Traditional foods can also be a valuable contribution to the development and economic sustainability of rural areas and the preservation of biodiversity. The aim of this study was to determine the proximate composition in traditional vegetable and fruit based recipes fro...


3 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento



Recurso



Assunto











    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia