Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Variability of glucosinolates and phenolics in local kale populations from Turk...

Ferioli, F.; Manco, M.; Giambanelli, E.; D'Antuono, L.F.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Koçaoglu, B.; Hayran, O.

Rationale and objectives. Leafy forms of Brassica oleracea L. are generally known as kales or collards. They are traditional crops of several areas of Europe (Portugal, Spain, Scotland, Holland, Italy) and in Turkey, well rooted in local farming and food systems, but far lesser known as commercial crops. Glucosinolates are typical components of the Brassicaceae family, to which kales belong, presently valued as...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor









Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto











    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia