Encontrados 58 documentos, a visualizar página 1 de 6

Ordenado por Data

Food safety evaluation for cassava and yam producers in Nigeria

Ferraro, Vincenza; Piccirillo, C.; Teixeira, Paula; Obadina, A.; Adegunwa, M. O.; Omohimi, C. I.; Hogg, Timothy A.; Sanni, L.; Tomlins, K.



Antibiofilm properties of quercus ilex acorn extracts against MRSA and MSSA

Silva, Sara; Costa, Eduardo; Costa, Maria do Rosário; Pereira, Miguel; Coelho, Marta; Pintado, M. E.


Bioavailability of phenolic compounds from blueberry leaf infusions (Vaccinium ...

Silva, Sara; Norberto, Sónia; Costa, Eduardo; Pereira, Miguel; Costa, Maria do Rosário; Coelho, Marta; Faria, Ana; Pintado, M. E.; Calhau, Conceição


Chitooligosaccharides modified by maillard reaction with glucose inhibit adhesi...

Montenegro, M. I.; Cardelle-Cobas, A.; Gullón, P.; Tavaria, Freni; Pintado, M. E.; Gullón, B.


Effect of processing and storage on nutritional and functional quality of straw...

Pereira, Maria João Valle; Amaro, Ana; Carvalho, Susana; Vasconcelos, Marta; Pintado, M. E.


In vitro fermentation of aloe vera acemannan by mixed fecal microbiota

Gullón, Beatriz; Gullón, Patricia; Cardelle-Cobas, Alejandra; Tavaria, Freni; Gomes, Ana; Pintado, M. E.


Nutritional and functional audit to the process of fresh-cut strawberry

Amaro, Ana; Pereira, Maria João; Carvalho, Susana; Vasconcelos, Marta; Pintado, M. E.


Peach phytochemicals availability during yoghurt shelf-time

Oliveira, Ana; Alexandre, Elisabete; Coelho, Marta; Lopes, Cláudia; Almeida, Domingos P. F.; Pintado, M. E.



58 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data











Tipo de Documento




Recurso


Assunto















    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia