Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Influence of moderate heat pre-treatments on physical and chemical characterist...

Beirão-da-Costa, Sara; Steiner, Ana; Correia, Lúcia; Leitão, Eduardo; Empis, José; Moldão-Martins, Margarida

The eVect of mild heat treatments, applied to whole kiwifruit, on physical characteristics and chemical composition of minimally processed fruit was studied. Fruits were subjected to heat treatments at 45 °C for 25 and 75 min, cooled for 24 h, minimally processed and stored at 4 °C for 12 days. Heat-treated fruits showed increased respiration rates in the Wrst 2 days of storage. Samples colour was marginally ...

Data: 2008   |   Origem: Repositório da UTL

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto









    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia