Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Characterization of S-layer proteins of Lactobacillus by FTIR spectroscopy and ...

Mobili, P.; Londero, A.; Maria, T.M.R.; Eusébio, M.E.S.; De Antoni, G.L.; Fausto, R.; Gómez-Zavaglia, A.

FTIR spectroscopy was used for the characterization of S-layer proteins extracted from microorganisms isolated from kefir grains. S-layer from Lactobacillus brevis ATCC 8287 has been already characterized [G. Vidgren, I. Palva, R. Pakkanen, K. Lounatmaa, A. Palva, J. Bacteriol. 174 (1992) 7419] and therefore it was used for the validation of FTIR as a method to investigate the secondary structure of the S-layer...


1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor








Data


Tipo de Documento


Recurso






    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia