Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Gamma irradiation effect on fatty acid composition and conjugated linoleic acid...

Alfaia, Cristina M. M.; Ribeiro, Paulo J. L.; Castro, Matilde L. F.; Bessa, Rui J. B.; Prates, José A. M.

Comunicação Oral. Congresso Nacional. Instituto Politécnico de Beja, Escola Superior Agrária de Beja ; The perception of quality and "healththiness" of food has become the most important factor for decision. ln meat, this aspect is largely related to its fat content and fatty acid composition. Some meat fatty acids play important roles in metabolism and human health. Recent interest in a minor group of fatty a...

Data: 2007   |   Origem: Repositório da UTL

Lipid composition and nutritional value of some meats with Protected Designatio...

Prates, José A. M.; Ribeiro, Verónica; Quaresma, Mário; Lourenço, Marta; Martins, Susana; Alves, Susana; Portugal, Ana; Castro, Matilde

Comunicação Oral ; Congresso Nacional. Instituto Politécnico de Beja, Escola Superior Agrária de Beja ; The aim of this work was to characterise and compare the lipid cQmposition (lípid and eholcsterol contents, fatty acid composition and conjugated linoleie acid isomers) and nutritiona! value (PUFA/SFA and n-6/n-3 ratios) of four Portuguese mea!s with Protceted Designation of Origin (POO; Camalentejana-PDO b...

Data: 2007   |   Origem: Repositório da UTL

2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto












    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia