Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

SHORT-TERM EFFECTS OF SALINITY ON SOME PHYSIOLOGICAL PARAMETERS OF YOUNG OLIVE ...

Rato, Ana; Coelho, Renato; Vaz, Margarida; Carola, Teresa; Barbosa, Dália; Silva, Nádia; dos Santos, José; Machado, Lourenço; Godinho, João; Ruas, Luzia

SHORT-TERM EFFECTS OF SALINITY ON SOME PHYSIOLOGICAL PARAMETERS OF YOUNG OLIVE TREES OF ARBEQUINA, COBRANÇOSA AND GALEGA VARIETIES Ana Elisa Rato1,4, Renato Coelho1, Margarida Vaz1, Teresa Carola2, Dália Barbosa2, Nádia Silva1, José dos Santos2, Lourenço Machado2, João Godinho2, Luzia Ruas2, Margarida Barradas2, Hernani Pereira2, Sara Porfírio4 1 ICAAM, Universidade de Évora, Apartado 94, 7002-554 Évora, Port...


Sensory Properties of Macaroni with and without Green Banana Pulp and the Appli...

Alvarenga, Nuno Bartolomeu; Borralho, Elsa; Escola, Hugo; André, Samuel; Carola, Teresa; Ribeiro, Carlos; Dias, João; Taipina, Magda; Lamardo, Leda

This article belongs to a special issue 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11) Edited By George Saravacos, Petros Taoukis, Magda Krokida, Vaios Karathanos, Harris Lazarides, Nikolaos Stoforos, Constantina Tzia and Stavros Yanniotis ; The green banana flour or green banana is a complex–carbohydrate source (mainly as resistant starch), minerals, vitamins and fiber. It is important to take i...


2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento



Recurso



Assunto











    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia