Encontrado 1 documento, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Incorporation of Boletus edulis extract in beef burgers patties: preliminary ev...

Grangeia, Cátia; Batista, Cátia Emanuela Oliveira; Raposo, Manuel; Barros, Lillian; Cadavez, Vasco; Ferreira, Isabel C.F.R.

The objective of this study was to analyse the antioxidant protective effects of the incorporation of Boletus edulis extract in beef burgers. The relationship of total lipids/fatty acids to lipid peroxidation of hamburger during storage was examined. Beef burgers samples (lipids content: 15–18%) were stored for 8 days, and thiobarbituric acid reactive substances (TBARS) formation inhibition, free radical scaven...

Data: 2010   |   Origem: Biblioteca Digital do IPB

1 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor







Data


Tipo de Documento


Recurso


Assunto








    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia