Encontrados 3 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data


Combined effects of chemical dip and/or carrageenan coating and/or controlled a...

Bico, S. L. S.; Raposo, M. F.; Morais, R. M. S. C.; Morais, A. M. M. B.

The combined effect of chemical dip and/or edible coating and/or controlled atmosphere (CA) on quality of fresh-cut banana was investigated. Banana slices were subject to a 3-min dip into a solution containing 1% (w/v) calcium chloride, 0.75% (w/v) ascorbic acid and 0.75% (w/v) cysteine and/or combined with a carrageenan coating and/or combined with controlled atmosphere (3% O2 + 10% CO2). Physico-chemical and ...



3 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor





Data



Tipo de Documento



Recurso


Assunto















    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia