Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Microalgae in novel food products

Sousa, Isabel; Gouveia, L.; Batista, Ana Paula; Raymundo, Anabela; Bandarra, N.M.

The implications of diet on health sustainability have assumed a major importance, supported by considerable epidemiological evidences, and is well recognized by the scientific community and general public, on developed countries. Microalgae are able to enhance the nutritional content of conventional food and feed preparation and hence to positively affect humans and animal health due to their original chemical...

Data: 2008   |   Origem: Repositório da UTL

Avaliação da utilização em rações da biomassa algal crescida em efluente de uma...

Raposo, M. F. J; Oliveira, S.; Castro, P. M. L; Bandarra, N. M.; Monteiro, M.; Afonso, C.; Morais, R. M.


2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento



Recurso



Assunto







    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia