Encontrados 2 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Salivary Amylase Induction by Tannin-Enriched Diets as a Possible Countermeasur...

da Costa, G.; Lamy, E.; Capela e Silva, Fernando; Andersen, J.; Sales Baptista, E.; Coelho, A.V.

Tannins are characterized by protein-binding affinity. They have astringent/bitter properties that act as deterrents, affecting diet selection. Two groups of salivary proteins, proline-rich proteins and histatins, are effective precipitators of tannin, decreasing levels of available tannins. The possibility of other salivary proteins having a co-adjuvant role on host defense mechanisms against tannins is unknow...


Body fatness and clustering of cardiovascular disease risk factors in portugues...

José Ribeiro; Sandra Guerra; José Oliveira; Lars Bo Andersen; J. A. Duarte; Jorge Mota


2 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data



Tipo de Documento


Recurso



Assunto











    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia