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Managing perishability in production-distribution planning : a discussion and r...

P. Amorim; H. Meyr; Bernardo Almada Lobo; C. Almeder

Managing perishability may represent a remarkable problem in supply chain management of a varied set of industries. In fact, perishability can influence, for example, productivity or customer service and it may happen to occur in one or more processes throughout the supply chain. In this paper a review on planning models that handle perishability issues in production and distribution is conducted. The contribut...


Identificação dos tipos de rúcula comercializados no varejo do Distrito Federal.

AMORIM, H. C.; HENZ, G. P.; MATTOS, L. M.

2007

Data: 2007   |   Origem: OASIS br

Caracterização dos maços de rúcula comercializados no Distrito Federal e estima...

AMORIM, H. C.; MATTOS, L. M.; HENZ, G. P.

2007

Data: 2007   |   Origem: OASIS br

Derrame Pericárdico Recidivante. Um Caso de Angiosarcoma Cardíaco

Marcão, I; Fonseca, P; Pereira, MS; Ramos, A; Fontes, L; Amorim, H; Marques, C; Borges, L

A case of angiosarcoma of the right atrium in a 59-year-old woman is reported, presenting as a recurrent hematic pericardial effusion. The usefulness of echocardiography in making the diagnosis is emphasized. The tumor was already disseminated at the time of the diagnosis. The patient was on palliative therapy, dying a few months later. The histological examination was done at autopsy. This case highlights the ...


Fermentação de trealose e glicogênio endógenos em Saccharomyces cerevisiae

FERREIRA,L.V.; AMORIM,H.V.; BASSO,L.C.

As linhagens PE-2 e VR-1 de Saccharomyces cerevisiae foram submetidas à fermentação das reservas endógenas na temperatura de 40oC. No intervalo de 0 a 24 horas foram recolhidas as amostras para a determinação de etanol, nitrogênio no fermento e no vinho, bem como os carboidratos de reserva (trealose e glicogênio) e a viabilidade celular. A trealose foi esgotada durante 24 horas. Os teores de glicogênio sofreram...

Data: 1999   |   Origem: OASIS br

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