Encontrados 4 documentos, a visualizar página 1 de 1

Ordenado por Data

Sugar composition, phenolic content and antioxidant activity of P. tridentatum ...

Coelho, M.T.; Diogo, G.; Martins, V.R.; Coimbra, M.A.; Alves, V.D.; Gonçalves, J.C.; Martins, M.M.

Só está disponível o resumo. ; Sugar composition, phenolic content and antioxidant activity of P. tridentatum aqueous extracts: micropropagated shoots vs wild plants.


Post-harvest preservation of cherries using bioactive edible coatings

Godinho, A.; Coelho, M.T.; Silva, S.; Ribeiro, B.; Martins, M.M.; Alves, V.D.

Só está disponível o resumo. ; Post-harvest preservation of cherries using bioactive edible coatings.


The influence of non-Newtonian fluids in the hydrodynamic behaviour of an airli...

Reis, N.; Soares, A. A.; Oliveira, A. H.; Alves, V. D.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.


Hydrodynamic characterisation of an airlift reactor with an enlarged degassing ...

Soares, A. A.; Oliveira, A. H.; Alves, V. D.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.


4 Resultados

Texto Pesquisado

Refinar resultados

Autor











Data




Tipo de Documento


Recurso



Assunto










    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia