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Strawberry yogurt incorporation effects on the phytochemical composition

Oliveira, Ana; Alexandre, Elisabete M. C.; Coelho, Marta; Pintado, M. E.; Almeida, D. P. F.


pH effects on the phytochemical composition and antioxidant activity of process...

Coelho, Marta; Oliveira, Ana; Gomes, Helena; Alexandre, Elisabete M. C.; Almeida, D. P. F.; Pintado, M. E.


Melhoramento para elevada qualidade pós-colheita: validação do método de selecç...

Carvalho, D. R. A.; Carvalho, S. M. P.; Fanourakis, D.; Heuvelink, E.; Almeida, D. P. F

Breeding for better keeping quality: validation of the selection method of promising genotypes. Water stress is one of the most important postharvest quality problems, resulting in shorter vase life and reduced consumer‟s satisfaction. This problem is enhanced in plants grown at high RH (RH > 85%) due to stomatal malfunctioning leading to shorter postharvest longevity. Previously, a subset of a segregating tetr...




Breeding cut roses for better keeping quality: first steps

Fanourakis, D.; Carvalho, D.R.A; Gitonga, V.; Heusden, A.W. van; Almeida, D.P.F; Heuvelink, E.; Carvalho, Susana M.P.


Qualidade pós-colheita de rosas: efeitos da humidade relativa e da variação gen...

Carvalho, Susana M.P.; Fanourakis, D.; Tapia, A.; Almeida, D.P.F.; Malcata, F.X.; Heuvelink, E.


Qualidade pós-colheita de rosas: efeitos da humidade relativa e da variação gen...

Carvalho, S. M. P.; Fanourakis, D.; Tapia, A.; Almeida, D.P.F.; Malcata, F.X.; Heuvelink, E.

Elevada humidade relativa (i.e. HR > 85%) durante a produção de rosas de corte reduz a sua longevidade em jarra, mas a magnitude desse efeito depende em larga medida da cultivar em causa. Na tentativa de compreender melhor os mecanismos ligados à sensibilidade a valores de HR elevada, foram analisadas folhas completamente desenvolvidas de quatro cultivares de rosas de corte: as tolerantes ‘Frisco’ e ‘Dream’, e ...


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