Detalhes do Documento

First report of bacterial speck of tomato caused by Pseudomonas syringae pv. to...

Autor(es): Cruz, L. cv logo 1 ; Cruz, J. cv logo 2 ; Eloy, M. cv logo 3 ; Oliveira, Helena cv logo 4 ; Vaz, H. cv logo 5 ; Tenreiro, R. cv logo 6

Data: 2010

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.5/3857

Origem: Repositório da UTL

Assunto(s): tomato; Pseudomonas syringae; bacterial speck


Descrição
Protected and open field tomato crops are economically important for Portuguese agriculture. In 1983, Pseudomonas syringae pv. tomato (Okabe, 1933) Young, Dye & Wilkie, 1978 was first reported affecting protected crops (3) and then later under open field conditions (1). In the 2009 spring/summer season, several outbreaks of bacterial speck of tomato showing an unusual degree of severity were observed in open fields from the Tagus Valley Region
Tipo de Documento Artigo
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo


    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia