Detalhes do Documento

Study of wine proteins by immunological methods. II -Evidence for structural si...

Autor(es): Pereira, M.A.P. cv logo 1 ; Monteiro, S. cv logo 2 ; Loureiro, V.B. cv logo 3 ; Teixeira, A.R. cv logo 4 ; Ferreira, R.B. cv logo 5

Data: 1998

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10400.11/1915

Origem: Repositório Científico do Instituto Politécnico de Castelo Branco

Assunto(s): Wine; Wine proteins


Descrição
Proceedings of a conference held in Mragowo Poland, from the 18th to 20th may, 1998, under the title "Structure and Functionality of Food Products". Study of wine proteins by immunological methods. II -Evidence for structural similarity amongst the major wine proteins and structural dissimilarity with Chitinase and Thaumatin.
Tipo de Documento Artigo
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia