Detalhes do Documento

Volatile constituents throughout Brassica oleracea L. var. acephala germination.

Autor(es): Fernandes, F. cv logo 1 ; Gomes, D. cv logo 2 ; Pinho, P. Guedes de cv logo 3 ; Valentão, P. cv logo 4 ; Pereira, J.A. cv logo 5 ; Andrade, P.B. cv logo 6

Data: 2009

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/5139

Origem: Biblioteca Digital do IPB


Descrição
Brassicaceae family are commonly grown and consumed worldwide. Belonging to this group, kale (Brassica oleraceIJe var. acephala) is important in traditional farming systems in the Iberian Peninsula. While its seeds have been used for human consumption as oil, or mixed with some food products, sprouts, the germination form, are favoured for their nutritional value [1].
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia