Detalhes do Documento

Comparison of different extraction methods of soybean DNA from refined vegetabl...

Autor(es): Costa, J. cv logo 1 ; Mafra, I. cv logo 2 ; Rocha, João cv logo 3 ; Amaral, J.S. cv logo 4 ; Oliveira, M.B.P.P. cv logo 5

Data: 2008

Identificador Persistente: http://hdl.handle.net/10198/4974

Origem: Biblioteca Digital do IPB

Assunto(s): Refined vegetable oils; DNA extraction; PCR


Descrição
Soybean is the most important genetically modified crop in the world, comprising almost 60% of the biotechnological planted area. The doubts raised by the use of genetically modified organisms (GMO) lead to the compulsory labelling for food products containing more than 0.9% of authorised GMO in the EU. The analysis of DNA coupled with polymerase chain reaction (PCR) has been the technique of choice to monitor the presence of GMO in food.
Tipo de Documento Documento de conferência
Idioma Inglês
delicious logo  facebook logo  linkedin logo  twitter logo 
degois logo
mendeley logo

Documentos Relacionados



    Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência Programa Operacional da Sociedade do Conhecimento União Europeia